C. Redegeld

mw. Carla Redegeld

In 1990 studeerde ik af aan de Hogeschool van Amsterdam, afdeling fysiotherapie. Direct daarna kon ik aan de slag bij verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam. In een multidisciplinair team werkte ik op een psycho-geriatrische afdeling en op de CVA revalidatie afdeling. Daarnaast werkte ik van 1996 tot 2002 als docent bij de Hogeschool van Amsterdam, afd. fysiotherapie. Ik gaf daar les over chronische aandoeningen aan de studenten die bijna stage gingen lopen.


In 2000 verruilde ik het verpleeghuis voor de 'maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid' en de fysiotherapie afdeling van verpleeg- en verzorgingshuis 'Antoniushof' in Bussum. 


Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en het behandelen van neurologische aandoeningen & andere chronische aandoeningen (zoals bv. reuma, MS, dementie, Functioneel Neurologische Stoornissen, onbegrepen neurologische klachten en revalidatie na een herseninfarct). 

Ook voor de revalidatie na een nieuwe heup of knie of bent u bij mij aan het juiste adres. Ik deed ervaring op in de behandeling van deze patientengroep tijdens mijn werkzaamheden  in TerGooi ziekenhuis afd. orthopedie, chirurgie en geriatrische revalidatie (2011-2015), en in zorghotel 'Overbosch' (2011).


Ik neem deel aan diverse werkgroepen, om in samenwerking met andere fysiotherapeuten / oefentherapeuten tot een fysiotherapeutisch behandelprotocol te komen: 'Functioneel neurologische stoornissen' netwerk' FNSnet, het landelijke CNAnet, Centraal Neurologische Aandoeningen en het Chronische Zorgnet (voorheen Claudicationet).


Behalve de fysiotherapie doe ik nog veel meer: ik ben in 1998 afgestudeerd aan de UvA in de Kunstgeschiedenis & archeologie en ik heb twee kinderboeken geschreven. Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als Leefstijlcoach. 


Wilt u contact opnemen met Carla?

Stuur dan een email naar credegeld@fysiotherapiebussumzuid.nl


bigregisternr: 49034782804