vergoeding verzekeringen

Vergoeding verzekeringen

Wordt uw behandeling vergoed door de ziektekostenverzekering?

 

Ook in 2024 heeft onze praktijk een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland.


Met elke zorgverzekeraar zijn aparte financiële afspraken gemaakt omtrent de vergoedingen voor fysiotherapie. Voor meer informatie hoeveel behandelingen u vergoed krijgt, informeert u het best bij uw zorgverzekeraar.


De fysiotherapeutische behandelingen worden uit de aanvullende polis vergoed. Uitzonderingen zijn de klachten die voorkomen op de 'chronische lijst Borst'. De kosten daarvan vallen vanaf de 21ste behandeling onder de basisverzekering. Verwijzing van specialist of huisarts is dan verplicht. De eerste twintig behandelingen bij een klacht van de chronische lijst vallen onder de aanvullende verzekering.


Wanneer u verwezen bent ivm etalagebenen, knie- of heuparthrose of COPD gelden andere regels: een aantal behandelingen wordt dan ook vergoed vanuit de basisverzekering. Neem voor meer informatie contact op met uw fysiotherapeut.

 

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of het maximale bedrag uit de aanvullende verzekering wordt overschreden, dan worden door ons de volgende tarieven gehanteerd:


klik hier